Elektricien Zoetermeer

Direct een gespecialiseerde elektricien Zoetermeer nodig?

WvdH Elektra Zoetermeer is u graag van dienst. Snel van uw elektra probleem af? 24/7 storingsdienst. Ook bij spoed en kortsluiting.

Elektricien nodig? Bel nu direct

Elektricien Zoetermeer voor alle elektriciteitswerken

Zoekt u een elektricien in Zoetermeer of omgeving? WvdH Elektra lost al uw problemen op. Wij zijn snel ter plaatse om u te helpen!

Ons bedrijf richt zich op snelle en goede service, perfecte en duidelijke communicatie en klantvriendelijkheid. Of het nu gaat over elektra installatie of groepenkasten, zowel particulieren als bedrijven kunnen rekenen op onze service. Elektricien Zoetermeer onderscheidt ons op het vlak van vernieuwing. De hedendaagse technologie staat niet stil en dat geldt ook voor de elektriteitssector en daarom verzorgen wij voor elk probleem een oplossing.

Naast de volledige elektrische installatie van woningen en bedrijven voorzien wij ook in kleinere algemene elektriciteitswerken, betreffende van het voorzien van binnen- en buitenverlichting tot kabels trekken en zoveel meer. Alle elektriciteitswerken zijn mogelijk bij elektricien Zoetermeer. Daarbij wordt gebruikgemaakt van hoogwaardige kwalitatieve materialen en technieken.

Alle elektriciteitswerken worden in overleg met u tot in de puntjes uitgevoerd. Al onze werken worden aangepakt met oog voor detail. Graag komen Elektricien Zoetermeer bij u langs om de situatie in te schatten en u de nodige oplossingen aan te bieden

Voordelen van elektricien Zoetermeer.

Elektro installatie aanleggen door de specialist.

De elektrische installatie moet met hoge precisie gebeuren. Onze elektriciens in Rijwijk doen dit elektrawerk voor u. Onze elektriciens hebben ruime ervaring op het gebied van elektrische installaties. Zo weten ze hoe ze de stroom in de meterkast moeten aansluiten. Daarnaast kunnen we ook meer stopcontacten, schakelaars, lampen plaatsen. De kabels worden verwerkt in elektriciteitsleidingen, die we vervolgens zorgvuldig in de muur integreren. De Elektricien Zoetermeer die wij in dienst hebben, zorgen niet alleen voor een veilige verbinding, maar zorgen ervoor dat de klus ook netjes wordt afgewerkt.


Waarom Elektricien Zoetermeer

 • 100% Garantie op werkzaamheden
 • Duidelijke prijsafspraak vooraf
 • Onderhoud & reparatie
 • Elektrische installatie
 • 24/7 spoedservice
 • Deskundig advies
 • Professioneel en betrouwbaar
 • Aantrekkelijke tarieven
 • Ontvang vrijblijvende offerte
 • 10 jaar + ervaring
 • Maatwerk en persoonlijke service

 • Vraag vrijblijvend uw offerte.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan


  Ontvang vrijblijvend uw Elektricien Zoetermeer offerte van WvdH Elektra

  Heeft u een elektricien met spoed nodig in Zoetermeer?

  Onze elektricien spoedservice kunt u 24/7 inschakelen bij spoed.

  Onze elektriciens helpen niet alleen tijdens vaste werkuren. Wij bieden u ook een spoedservice aan, die 24/7 beschikbaar is in Zoetermeer! De assistentie van onze nooddienst kan onder andere wenselijk zijn als u laat in de avond te maken krijgt met een stroomstoring. Om u een avondje in het donker te besparen, kunnen wij de oorzaak van uw storing achterhalen en direct verhelpen. Storingen worden in de meeste gevallen veroorzaakt door kortsluiting. Elektricien Zoetermeer heeft de juiste tools om snel de oorzaak van de storing te lokaliseren en voor u op te lossen. Dit betekent dat je meestal 's avonds van dezelfde dag nog elektriciteit in huis hebt.

  Electricien met spoed nodig? Bel nu direct 06 4619 9260

  Elektricien inschakelen voor spoedklussen en stroomstoringen.

  Elektricien Zoetermeer Wvdh Elektra helpt u onder alle omstandigheden.

  Een stroomstoring in uw huis betekent geen elektriciteit. Heel vervelend, want dit probleem ontstaat vaak als het helemaal niet uitkomt. U wilt het probleem dus zo snel mogelijk oplossen. Hiervoor kan je onze Elektricien Zoetermeer bellen. Wij hebben een speciale noodservice waardoor wij zeer snel bij u langs kunnen komen om de elektrische werkzaamheden uit te voeren. Zodra u contact met ons opneemt, sturen wij direct een elektricien naar u toe. Die lost het probleem direct op. Ook in het weekend kunt u Elektricien Zoetermeer bellen.

   

  Hoe kunt u de beste prijs krijgen van Elektricien Zoetermeer WvdH Elektra?

  • 1 Analyse:

   Allereerst zullen we kennismaken en uitvoerig bespreken wat uw wensen zijn. Daarna wordt er een inspectie gedaan om de situatie te bekijken. Zodra alles duidelijk is krijgt u van ons een offerte waarin alles in beschreven staat
  • 2 Starten van het project:

   Na het maken van een afspraak komt onze monteur bij u langs.
  • 3 Uitvoeren werkzaamheden

   Wij zullen alle besproken werkzaamheden conform uitvoeren. Alles wordt netjes opgeruimd en in vlekkeloze staat achtergelaten.
  • 4 Uitvoerig getest:

   Zodra wij alles hebben geïnstalleerd zal alles uitvoerig worden getest zodat u zonder verassingen komt te staan. Op alle verrichte werkzaamheden krijgt u 100% garantie.
  • 5 Aanvragen offerte

   Vraag nu uw geheel vrijblijvende offerte aan. Bij WvhH Elektra kunt u wel tot 40% voordeliger uit zijn.

  Onze gediplomeerde elektromonteur Zoetermeer staat voor u klaar

  Onze elektro installateurs veilig en vertrouwd.

  Helaas zijn er de laatste tijd steeds meer louche elektriciens actief. Ze vragen exorbitante bedragen, maar hebben er weinig of geen verstand van, laten vaak een onveilige situatie achter en je probleem wordt dus niet opgelost. Bent u op zoek naar een gekwalificeerde Elektricien Zoetermeer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat al onze medewerkers speciaal zijn opgeleid, zijn ze allemaal gediplomeerde elektriciens. Zodat ze precies weten wat ze moeten doen om goed te kunnen functioneren. Onze elektriciens werken nauwkeurig, waardoor de kans op gevaarlijke situaties, zoals brand door onveilige aansluitingen, wordt uitgesloten.

  Hoe lang duurt het om met een electricien Zoetermeer af te spreken?

  Afhankelijk is het of de vraag een storing betreft of het verzoek om reguliere werkzaaheden uit te voeren. In geval van ee storing kunnen wij vaak direct te plaatse komen. Als het gaat om overige werkzaamheden bijvoorbeeld het vervangen van een groepenkast, dan zullen Elektricien Zoetermeer samen met u in overleg een datum inplannen. Wij hanteren zeer aanvaardbare afspreektijden.

  Een elekromonteur Zoetermeer inschakelen

  Hulp nodig van een elektricien in Zoetermeer?

  Onze Elektricien Zoetermeer helpt u graag bij diverse werkzaamheden in en om uw huis. Naast het aanleggen van elektriciteit in je woning wil je immers ook elektriciteit in je tuinhuisje of garage. Onze elektriciens zijn zeer gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse klussen op elektrotechnisch gebied. Naast de elektrische installatie kunnen wij u ook helpen bij het installeren van stopcontacten voor de verlichting van uw woning, of zelfs het oplossen van meterkaststoringen? Stroomuitval is een van de grootste ongemakken voor veel huiseigenaren, die mogelijk de hulp van een erkende Elektricien Zoetermeer nodig hebben.

  Uw elektra specialist voor elektro en installatietechniek, onderhoud en reparatie.

  Uw groepenkast door elektricien Zoetermeer

  De voordelen van een gecertificeerde elektricien in Zoetermeer?

  De zekeringkast is het kloppend hart van het elektrische systeem in uw huis. In de meterkast vind je verschillende groepen in huis, zoals een voor de woonkamer, een voor je slaapkamer en een voor de keuken. De binnenkomende energie wordt ook via de meterkast verdeeld over de verschillende groepen, zodat je in alle kamers van het huis elektriciteit kunt gebruiken. Voordat de inkomende stroom wordt verdeeld, moet de zekeringenkast correct zijn aangesloten. Onze Elektricien Zoetermeer helpt je met het aansluiten van de meterkast in Zoetermeer en omstreken. Dankzij de expertise van onze elektriciens op het gebied van groepenkastaansluitingen zijn dergelijke werkzaamheden doorgaans snel voor u geklaard.

  Groepenkast vervangen door erkende installateur

  Het vervangen van uw groepenkast is specialistich werk.

  Een groep in uw groepenkast is uitgevallen of wilt u uitbreiden in het kader van de verbouwing van uw woonruimte in Zoetermeer? De kans dat je deze zelf kunt vervangen is vrij klein, tenzij je enige ervaring hebt met installatietechniek. Op een groepenkast zit altijd een aardlekschakelaar. Stroom komt de meterkast binnen en wordt vervolgens gedistribueerd naar de groepenkasten. Groepenkasten gaan lang mee, maar moeten mogelijk van tijd tot tijd worden vervangen. Het vervangen van een groepenkast is niet heel ingewikkeld, maar je moet wel voorzichtig te werk gaan. Het is werk voor specialisten en is zeer af te raden deze werkzaamheden zelf uit te voeren. Wilt u hulp van een erkend Elektricien Zoetermeer? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

  Laat de professionele electricien uw groepenkast uitbreiden.

  Uw groepenkast uitbreiding is bij WvdH Elektra Zoetermeer in goede handen.

  De vaak voorkomende werkzaamheden bij elektrotechnisch installatiebedrijf WvdH Elektricien Zoetermeer is het uitbreiden van de groepenkast. Bij het uitbreiden van een groepsruimte is het belangrijkste waar u aan moet denken het opzetten van meerdere groepen. Het verhogen van het aantal groepen is nodig wanneer u meerdere apparaten wilt aansluiten. Een extra groep is benodigd bij uitbreiding voor o.a. een vaatwasser en een elektrische warmtepomp. De kosten voor het uitbreiden van een verzamelbox zijn relatief laag, terwijl het proces veel comfort en veiligheid met zich meebrengt.

  Wat zijn de kosten voor een elektricien Zoetermeer?

  Hoeveel kost een elektro installateur?

  De kosten voor Elektricien Zoetermeer verschillen enorm. Dat komt omdat er heel veel factoren zijn die de kosten beïnvloeden. De omvang van het project is hier één van. Het aanleggen van elektra is in een kleine tussenwoning natuurlijk voordeliger dan in een ruime vrijstaande woning. Dat komt omdat er minder stroompunten en zekeringen nodig zijn. Hoe groter het project, hoe groter de kans dat de electricien een totaalprijs afspreekt. Hiermee ben je in veel gevallen goedkoper uit dan wanneer de vakman een uurloon hanteert. Bovendien weet je dan vooraf precies waar je aan toe bent. Kies je voor extra opties, zoals de installatie van extra stroompunten of uitbreiding van de groepenkast? Ook dan loopt de prijs verder op. Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan bij Elektricien Zoetermeer als je wilt weten wat elektriciteitswerk in jouw geval kost. Op de offerte van WvdH Elektricien Zoetermeer vind je een duidelijke indicatie, netjes gespecificeerd.

  Materiaalkosten elektricien

  Uitsluitend de beste kwaliteit materialen

  Naast het tarief van de elektricien, moet je ook rekening houden met de materiaalkosten. Gemiddeld bestaat de kostprijs van de elektricien voor ongeveer 70% uit de arbeidskosten. De overige 30% gaan naar de materiaalkosten.

  Als jij de elektriciteitswerken in huis laat uitvoeren door Elektricien Zoetermeer, dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief van 6%. Dan ben je een stuk voordeliger uit dan wanneer je zelf de materialen in de winkel zou kopen tegen het btw-tarief van 21%. Daarnaast is de kwaliteit over het algemeen van de materialen die een erkende installateur gebruikt van een betere kwaliteit als van de bouwmarkten. De gebruikte materiaalkosten worden altijd achteraf door Elektricien Zoetermeer in rekening gebracht.

  Vraag vrijblijvend uw offerte.

  Professioneel elektra werkzaamheden laten uitvoeren door door Electricien Zoetermeer WvdH Elektra

  Ons werkgebied


  Elektricien Zoetermeer werkt door geheel Zuid Holland.

  Laat uw Elektra werzaamheden uitvoeren door de specialisten van WvdH Elektra.
  Wij werken bijvoorbeeld in Zoetermeer, Voorburg, Den Haag, Delft, Plaspoelpolder, Leiden, Leidschendam, Noordwijk, Scheveningen, Katwijk, Rijswijk en omgeving

  Wat klanten vertellen over WvdH Elektricien Zoetermeer

  8 beoordelingen met de hoogste score van 5.0