Elektricien Elektricien Delft

Direct een gespecialiseerde elektricien Delft nodig?

WvdH Elektra Delft is u graag van dienst. Snel van uw elektra probleem af? 24/7 storingsdienst. Ook bij spoed en kortsluiting.

Elektricien nodig? Bel nu direct

Elektricien Delft voor alle elektriciteitswerken

Zoekt u een elektricien in Delft of omgeving? WvdH Elektra lost al uw problemen op. Wij zijn snel ter plaatse om u te helpen!

Ons bedrijf richt zich op snelle en kwaliteitsvolle service, perfecte, duidelijke en vriendelijke communicatie. Of het nu gaat om algemene elektrische installatie of meterkasten, particulieren en bedrijven kunnen op onze service van elektricien Delft rekenen. Wij onderscheiden ons op het gebied van innovatie. De technologie van vandaag houdt daar niet op en dit geldt ook voor de elektrotechnische installatie, daarom bieden wij voor elk probleem een oplossing.

Naast complete elektrische installaties voor woningen en bedrijven voeren wij ook kleine algemene elektrische werkzaamheden uit, van binnen- en buitenverlichting tot kabeltrekken en meer. Alle elektra werkzaamheden zijn mogelijk bij uw elektricien Delft. Hiervoor worden hoogwaardige materialen en technieken gebruikt.

Alle elektrotechnische werkzaamheden worden in overleg met u tot in de puntjes verzorgd. Al onze werkzaamheden worden met oog voor detail benaderd. Wij komen graag bij u langs om de situatie te beoordelen en voor u de nodige oplossingen aan te reiken.

Voordelen van elektricien Delft.

Elektro installatie aanleggen door de specialist.

De elektrische installatie moet met hoge precisie gebeuren. Onze elektriciens in Delft doen dit elektrawerk voor u. Onze elektriciens hebben ruime ervaring in elektrische installaties. Zo weten ze hoe ze de stroom in de meterkast moeten aansluiten. Daarnaast kunnen we ook meer stopcontacten, schakelaars en lampen plaatsen. De kabels worden netjes weggewerkt in kabelgoten en leidingen, die we vervolgens voorzichtig in de muur verwerken. De elektricien Delft die wij in dienst hebben, zorgen niet alleen voor een veilige aansluiting, maar zorgen er ook voor dat de klus netjes wordt uitgevoerd.


Waarom Elektricien Delft

 • 100% Garantie op werkzaamheden
 • Duidelijke prijsafspraak vooraf
 • Onderhoud & reparatie
 • Elektrische installatie
 • 24/7 spoedservice
 • Deskundig advies
 • Professioneel en betrouwbaar
 • Aantrekkelijke tarieven
 • Ontvang vrijblijvende offerte
 • 10 jaar + ervaring
 • Maatwerk en persoonlijke service

 • Vraag vrijblijvend uw offerte.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan


  Ontvang vrijblijvend uw Elektricien Delft offerte van WvdH Elektra

  Heeft u een elektricien met spoed nodig in Delft?

  Onze elektricien spoedservice kunt u 24/7 inschakelen bij spoed.

  Onze elektricien Delft helpen niet alleen tijdens vaste werkuren. Ook in Delft bieden wij een 24/7 storingsdienst! Hulp van onze storingsdienst kan onder andere wenselijk zijn als u 's avonds laat te maken krijgt met een stroomstoring. Om u een avond in het donker te besparen, kunnen wij de oorzaak van uw probleem achterhalen en direct verhelpen. Storingen worden in de meeste gevallen veroorzaakt door kortsluiting of overbelasting. Wij hebben de juiste tools om snel de oorzaak van de fout te achterhalen en voor u op te lossen. Hierdoor heb je meestal dezelfde avond nog stroom.

  Electricien met spoed nodig? Bel nu direct 06 4619 9260

  Elektricien inschakelen voor spoedklussen en stroomstoringen.

  Elektricien Delft Wvdh Elektra helpt u onder alle omstandigheden.

  Een stroomstoring in uw huis betekent geen elektriciteit. Heel vervelend, aangezien dit probleem zich meestal voordoet als niets meer werkt. U wilt het probleem dus zo snel mogelijk oplossen. Hiervoor kunt u onze elektricien in Delft bellen. Elektricien Delft heeft een speciale noodservice die heel snel kan ingrijpen om elektriciteitswerken opgelost te krijgen. Zodra u contact met ons opneemt, sturen wij direct een elektricien naar u toe. Die lost het probleem direct op. Ook in het weekend kunt u ons bellen.
   

  Hoe kunt u de beste prijs krijgen van Elektricien Delft WvdH Elektra?

  • 1 Analyse:

   Allereerst zullen we kennismaken en uitvoerig bespreken wat uw wensen zijn. Daarna wordt er een inspectie gedaan om de situatie te bekijken. Zodra alles duidelijk is krijgt u van ons een offerte waarin alles in beschreven staat
  • 2 Starten van het project:

   Na het maken van een afspraak komt onze monteur bij u langs.
  • 3 Uitvoeren werkzaamheden

   Wij zullen alle besproken werkzaamheden conform uitvoeren. Alles wordt netjes opgeruimd en in vlekkeloze staat achtergelaten.
  • 4 Uitvoerig getest:

   Zodra wij alles hebben geïnstalleerd zal alles uitvoerig worden getest zodat u zonder verassingen komt te staan. Op alle verrichte werkzaamheden krijgt u 100% garantie.
  • 5 Aanvragen offerte

   Vraag nu uw geheel vrijblijvende offerte aan. Bij WvhH Elektra kunt u wel tot 40% voordeliger uit zijn.

  Onze gediplomeerde elektromonteur Delft staat voor u klaar

  Onze elektro installateurs veilig en vertrouwd.

  Helaas zijn er de laatste tijd steeds meer louche elektriciens aan het werk. Ze rekenen exorbitante bedragen, maar hebben weinig of geen kennis van zaken, waardoor vaak een gevaarlijke situatie ontstaat en uw probleem onopgelost blijft. Bent u op zoek naar een gekwalificeerde elektricien? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat al onze elektricien Delft medewerkers speciaal zijn opgeleid, zijn ze allemaal gediplomeerde elektriciens. Wij laten ze precies weten wat ze moeten doen om goed te kunnen functioneren. Onze elektriciens werken met precisie, waardoor het risico op gevaarlijke situaties, zoals brand door een onveilige aansluiting, wordt geëlimineerd.

  Hoe lang duurt het voordat een elektricien in Delft komt?

  Het hangt ervan af of de vraag over storingen gaat of routinewerk vereist. Bij een incident kunnen elektricien Delft meestal ter plaatse ingrijpen. Gaat het om andere werkzaamheden, bijvoorbeeld het vervangen van een groepenkast, dan prikken we een datum voor uw consult. Wij hanteren een zeer acceptabele afspraaktijd.

  Een elekromonteur Delft inschakelen

  Hulp nodig van een elektricien in Delft?

  Onze elektriciens helpen u graag met uiteenlopende klussen in en om uw huis. Naast het aanleggen van elektriciteit in je woning wil je immers ook elektriciteit in je schuur of tuin. Onze elektriciens zijn zeer gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse klussen op elektrotechnisch gebied. Naast de elektrische installatie kan elektricien Delft u ook helpen bij het installeren van stopcontacten voor de verlichting van uw woning, of zelfs het oplossen van problemen met de meterkast? Stroomuitval is een van de grootste ongemakken voor veel huiseigenaren die mogelijk de hulp van een erkende elektricien nodig hebben.

  Uw elektra specialist voor elektro en installatietechniek, onderhoud en reparatie.

  Uw groepenkast vernieuwen of uitbreiden door elektricien Delft

  De voordelen van een gecertificeerde elektricien in Delft?

  De meterkast is het kloppend hart van het elektrische systeem in uw huis. In de zekeringenkast vind je verschillende groepen in huis, zoals één voor de woonkamer, één voor de slaapkamer en één voor de keuken. Ook binnenkomende stroom wordt via de meterkast verdeeld over verschillende groepen, zodat je alle kamers in huis van stroom kunt voorzien. Voordat de inkomende stroom wordt verdeeld, moet de groepenkast correct zijn aangesloten. Onze elektriciens helpen u met het aansluiten van meters in en rond Delft. Dankzij de expertise van onze elektriciens op het gebied van verdeelkastaansluitingen is deze klus doorgaans snel voor u geklaard.

  Groepenkast vervangen door erkende installateur

  Het vervangen van uw groepenkast is specialistich werk.

  Een groep van de groepenkast is uitgevallen of u wilt uitbreiden in het kader van uw woonruimteverbouwing in Delft? De kans dat je deze zelf kunt vervangen is vrij klein, tenzij je gespecialiseerde ervaring van elektricien Delft hebt met installatietechniek. Op een groepenkast zit altijd een aardlekschakelaar. De stroom komt de meterkast binnen en wordt vervolgens verdeeld over de groepenkasten. Groepenkasten hebben een lange levensduur, maar kunnen na verloop van tijd vervangen moeten worden. Het vervangen van een groepenkast is niet heel ingewikkeld, maar moet wel zorgvuldig gebeuren. Dit is professioneel werk en we raden ten strengste af om het zelf te doen. Wilt u de hulp van een gediplomeerd elektricien Delft? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Laat de professionele electricien uw groepenkast uitbreiden.

  Uw groepenkast uitbreiding is bij WvdH Elektra Delft in goede handen.

  Tot de reguliere werkzaamheden van het elektro-installatiebedrijf WvdH elektricien Delft behoort het uitbreiden van de verdeelkast. Bij het uitbreiden van een groepenkast is het belangrijkste om te overwegen het creëren van meerdere groepen. Het verhogen van het aantal groepen is nodig wanneer u meerdere apparaten wilt aansluiten. Voor elke uitbreiding is een extra groep nodig, onder andere een vaatwasser en een elektrische warmtepomp. De kosten voor het uitbreiden van de extra groep zijn relatief laag, terwijl dit proces veel gemak en veiligheid oplevert.

  Wat zijn de kosten voor een elektricien Delft?

  Hoeveel kost een elektro installateur?

  De kosten van elektrawerkzaamheden voor elektricien Delft lopen sterk uiteen. Dit komt omdat er veel factoren zijn die van invloed zijn op de kosten. De omvang van het project is één. Het aanleggen van elektriciteit in een kleine benedenwoning is uiteraard goedkoper dan in een ruime vrijstaande woning. Er zijn namelijk minder stopcontacten en zekeringen nodig. Hoe groter het project, hoe groter de kans dat de elektricien korting kan geven over de totaalprijs. Dit is in veel gevallen goedkoper dan het hanteren van een uurloon voor een professional. Bovendien weet je van tevoren precies waar je bent. Kies je voor extra opties, zoals het plaatsen van meer stopcontacten of het uitbreiden van de groepenkast? Dan worden de extra kosten hiervoor uiteraard doorberekend. Vraag een gratis offerte aan als u de kosten van elektriciteitswerken in uw geval wilt weten. Op de aanbieding van WvdH Elektra vindt u een duidelijke indicatie, alles wordt duidelijk en gespecificeerd aangegeven.

  Materiaalkosten elektricien

  Wij gebruiken uitsluitend de beste kwaliteit materialen

  Naast het tarief van de elektricien Delftelektricien Delft, moet je ook rekening houden met de materiaalkosten. Gemiddeld bestaat de kostprijs van de elektricien voor ongeveer 70% uit de arbeidskosten. De overige 30% gaan naar de materiaalkosten.

  Als uw elektrische werkzaamheden in-house worden uitgevoerd door een erkend elektricien, krijgt u dit voor het voordelige 6% btw-tarief uitgevoerd. In dit geval ben je veel goedkoper uit dan wanneer je de materialen zelf in de winkel koopt met het btw-tarief van 21%. Daarnaast is de kwaliteit van de gebruikte materialen door een erkend installateur vaak van een hogere kwaliteit dan die van de bouwmarkten. De kosten van de gebruikte materialen door worden altijd achteraf gefactureerd.

  Vraag vrijblijvend uw offerte.

  Professioneel elektra werkzaamheden laten uitvoeren door door Electricien Delft WvdH Elektra

  Ons werkgebied


  Elektricien Delft werkt door geheel Zuid Holland.

  Laat uw Elektra werzaamheden uitvoeren door de specialisten van WvdH Elektra.
  Wij werken bijvoorbeeld in Zoetermeer, Voorburg, Den Haag, Delft, Plaspoelpolder, Leiden, Leidschendam, Noordwijk, Scheveningen, Katwijk, Rijswijk en omgeving

  Wat klanten vertellen over WvdH Elektra

  8 beoordelingen met de hoogste score van 5.0