Elektra installatie Katwijk

Direct een gespecialiseerde Elektra installatie Katwijk monteur nodig?

WvdH Elektra Katwijk is u graag van dienst. Snel van uw elektra probleem af? 24/7 storingsdienst. Ook bij spoed en kortsluiting.

Elektra installateur nodig? Bel nu direct

Elektra installatie Katwijk voor alle elektriciteitswerken

Zoekt u een Elektra installatie bedrijf uit Katwijk of omgeving? WvdH Elektra lost al uw problemen op. Wij zijn snel ter plaatse om u te helpen!

Elektra installatie Katwijk richt zich op snelle en goede service, perfecte en duidelijke communicatie en klantvriendelijkheid. Of het nu gaat over elektra installatie of groepenkasten, zowel particulieren als bedrijven kunnen rekenen op onze service. Wij onderscheiden ons op het vlak van vernieuwing. De hedendaagse technologie staat niet stil en dat geldt ook voor de elektriteitssector en daarom verzorgen wij voor elk probleem een oplossing.

Naast de volledige elektrische installatie van woningen en bedrijven voorzien wij ook in kleinere algemene elektriciteitswerken, betreffende van het voorzien van binnen- en buitenverlichting tot kabels trekken en zoveel meer. Alle elektriciteitswerken zijn mogelijk bij Elektra installatie Katwijk. Daarbij wordt gebruikgemaakt van hoogwaardige kwalitatieve materialen en technieken.

Alle elektriciteitswerken worden in overleg met de elektra installateur tot in de puntjes uitgevoerd. Al onze werken worden aangepakt met oog voor detail. Graag komen wij bij u langs om de situatie in te schatten en u de nodige oplossingen aan te bieden

Voordelen van Elektra installatie Katwijk.

Elektra installatie aanleggen door de specialist.

Elektra installeren is vakwerk dat u het beste aan een specialist kunt overlaten. Als je met elektriciteit te maken hebt en je weet niet wat je doet, kan dat grote gevolgen hebben. U kunt gevaarlijk onder stroom komen te staan en mogelijk dat de elektriciteit niet correct is geïnstalleerd. Er bestaat dus een risico op kortsluiting die in het ergste geval zelfs tot brand kan leiden. Voor uw elektriciteitswerken in Katwijk en omstreken huurt u best een elektra installateur Katwijk in. WvdH Elektra is uw lokale elektra installateur in Katwijk voor al uw algemene elektra installatie werkzaamheden, zoals elektrische installatie, elektrische renovatie en u kan bellen bij stroomuitval.


Waarom Elektra installatie Katwijk

 • 100% Garantie op werkzaamheden
 • Duidelijke prijsafspraak vooraf
 • Onderhoud & reparatie
 • Elektrische installatie
 • 24/7 spoedservice
 • Deskundig advies
 • Professioneel en betrouwbaar
 • Aantrekkelijke tarieven
 • Ontvang vrijblijvende offerte
 • 10 jaar + ervaring
 • Maatwerk en persoonlijke service

 • Vraag vrijblijvend uw offerte.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan


  Ontvang vrijblijvend uw Elektra installatie Katwijk offerte van WvdH Elektra

  Heeft u een Elektra installatie bedrijf met spoed nodig in Katwijk?

  Onze elektricien spoedservice kunt u 24/7 inschakelen bij spoed.

  Bent u met spoed op zoek naar een ervaren elektra intallatie monteur bij u in de buurt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze elektra installateurs zijn betrouwbaar en gecertificeerd. Zij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van onder andere groepenkasten, stopcontacten en meterkasten. Wanneer u Elektra installatie Katwijk inschakeld, kunt u er zeker van zijn dat hij altijd beschikbaar is voor uw probleem of uw wensen. Geen klus is ons te groot of te klein. Voor deskundig advies kunt u bij WvdH Elektra terecht en onze aangesloten experts helpen u graag met lichtplanning, elektrische installatie en troubleshooting.

  Elektra installateur met spoed nodig? Bel nu direct 06 4619 9260

  Elektra installateur inschakelen voor spoedklussen en stroomstoringen.

  Heeft u last van een kortsluiting? Elektra installatie Katwijk helpt u veilig en snel.

  Een kortsluiting kan iedereen overkomen. Het doet zich voor wanneer twee elektrische draden contact maken. Dit kan voorkomen als gevolg van een isolatiefout of dat de bedradingen beschadigd zijn. Er kan een brand ontstaan, als de stroomsterkte te veel toeneemt. Dit is dus erg gevaarlijk. Aarzel niet en schakel een specialist in.

  De specialisten van Elektra installatie Katwijk zijn 24/7 inzetbaar. Of het nu dag of nacht is, het doet er voor ons part niet aan toe. Wij komen hoe dan ook helpen!.

   

  Hoe kunt u de beste prijs krijgen van Elektra installateur Katwijk WvdH Elektra?

  • 1 Analyse:

   Allereerst zullen we kennismaken en uitvoerig bespreken wat uw wensen zijn. Daarna wordt er een inspectie gedaan om de situatie te bekijken. Zodra alles duidelijk is krijgt u van ons een offerte waarin alles in beschreven staat
  • 2 Starten van het project:

   Na het maken van een afspraak komt onze monteur bij u langs.
  • 3 Uitvoeren werkzaamheden

   Wij zullen alle besproken werkzaamheden conform uitvoeren. Alles wordt netjes opgeruimd en in vlekkeloze staat achtergelaten.
  • 4 Uitvoerig getest:

   Zodra wij alles hebben geïnstalleerd zal alles uitvoerig worden getest zodat u zonder verassingen komt te staan. Op alle verrichte werkzaamheden krijgt u 100% garantie.
  • 5 Aanvragen offerte

   Vraag nu uw geheel vrijblijvende offerte aan. Bij WvhH Elektra kunt u wel tot 40% voordeliger uit zijn.

  Onze gediplomeerde Elektra installatie Katwijk installateur staat voor u klaar

  Onze elektro installateurs veilig en vertrouwd.

  De elektrische installatie van de meterkast is waarschijnlijk de meest gebruikte installatie in uw woning. Tijdens de installatie wordt warmte opgewekt door elektrische stroom. Als gevolg hiervan zetten de onderdelen uit en krimpen ze samen na het stoppen. Hierdoor ontstaat er weerstand in deze delen, waardoor ze opwarmen. Er kan brand ontstaan. Maar ook andere elektrische installatieproblemen kunnen brand veroorzaken. Bijvoorbeeld losse contacten, stopcontacten, lampen, losse kabels etc. Routinematig onderhoud is een goed idee om dit regelmatig te controleren. Wij staan u hierbij graag ter zijde.

  Hoe lang duurt het om met een elektra installateur Katwijk af te spreken?

  Wij kunnen onder andere worden ingeschakeld voor het vervangen of repareren van uw apparatuur en meterkasten, het oplossen van stroomstoringen, het installeren van alarmen en het uitvoeren van andere elektrische werkzaamheden in uw woning of kantoor. Geef ons een seintje en we zijn er! Denk aan een alarmsysteem dat niet meer werkt als je automatische deur of koffiemachine het niet doet. Het kan gebeuren en deze situaties kunnen u in een staat van onnodige stress brengen. Helaas kunnen problemen niet alleen worden opgelost, maar onze 2/7 storingsdienst wel! Wij zijn 2/7, 7 dagen per week bereikbaar voor al uw stroomstoringen. Neem gerust contact met ons op, dan komen we direct bij je langs!

  Een Elektra installateur Katwijk inschakelen

  Hulp nodig van een elektra installateur in Katwijk?

  Onze elektra monteurs helpen u graag bij diverse werkzaamheden in en om uw huis. Naast het aanleggen van elektriciteit in je woning wil je immers ook elektriciteit in je tuinhuisje of garage. Onze elektra installateurs zijn zeer gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse klussen op elektrotechnisch gebied. Naast de elektrische installatie kunnen wij u ook helpen bij het installeren van stopcontacten voor de verlichting van uw woning, of zelfs het oplossen van meterkaststoringen? Stroomuitval en overbelasting van een stroomgroep is een van de grootste ongemakken voor veel huiseigenaren, die mogelijk de hulp van een erkend elektra instalatie bedrijf Katwijk nodig hebben.

  Uw Elektra installatie Katwijk specialist voor elektro en installatietechniek, onderhoud en reparatie.

  Uw groepenkast aanleggen of vervangen door Elektra installatie Katwijk

  De voordelen van een gecertificeerde Elektra installatie Katwijk?

  De zekeringkast of elektriciteitskast is een belangrijk onderdeel van de meterkast. De zekeringkast zorgt ervoor dat stroom wordt geleverd en dat alle verbruikspunten voldoende stroom krijgen. Daarnaast speelt de elektriciteitskast een belangrijke rol bij het aarden van uw installatie. Wanneer de zekeringkast een stroomstoring detecteert, wordt deze automatisch uitgeschakeld. Zo krijg je geen elektrische schok van het apparaat waardoor er kortsluiting ontstaat!

  Het is daarom belangrijk dat u een elektricien de schakelkast laat aansluiten, aangezien deze correct moet functioneren. Elektriciteitskasten zijn er in verschillende maten. Een elektricien kan het aantal zekeringen en aardlekschakelaars aanbevelen dat u nodig hebt. Het helpt altijd om ruimte te maken voor eventuele extra zekeringen die u in de toekomst nodig heeft.

  Groepenkast vervangen door erkende installateur

  Het vervangen van uw groepenkast is specialistich werk.

  Een groep in uw groepenkast is uitgevallen of wilt u uitbreiden in het kader van de verbouwing van uw woonruimte in Katwijk? De kans dat je deze zelf kunt vervangen is vrij klein, tenzij je enige ervaring hebt met installatietechniek. Op een groepenkast zit altijd een aardlekschakelaar. Stroom komt de meterkast binnen en wordt vervolgens gedistribueerd naar de groepenkasten. Groepenkasten gaan lang mee, maar moeten mogelijk van tijd tot tijd worden vervangen. Het vervangen van een groepenkast is niet heel ingewikkeld, maar je moet wel voorzichtig te werk gaan. Het is werk voor specialisten en is zeer af te raden deze werkzaamheden zelf uit te voeren. Wilt u hulp van een erkend elektricien in Katwijk? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

  Laat de professionele elektra installateur Katwijk uw groepenkast uitbreiden.

  Uw groepenkast uitbreiding is bij WvdH Elektra Katwijk in goede handen.

  De vaak voorkomende werkzaamheden bij elektrotechnisch installatiebedrijf WvdH Elektro in Katwijk is het uitbreiden van de groepenkast. Bij het uitbreiden van een groepsruimte is het belangrijkste waar u aan moet denken het opzetten van meerdere groepen. Het verhogen van het aantal groepen is nodig wanneer u meerdere apparaten wilt aansluiten. Een extra groep is benodigd bij uitbreiding voor o.a. een vaatwasser en een elektrische warmtepomp. De kosten voor het uitbreiden van een verzamelbox zijn relatief laag, terwijl het proces veel comfort en veiligheid met zich meebrengt.

  Wat zijn de kosten voor Elektra installatie Katwijk?

  Hoeveel kost een elektra installateur?

  De kosten voor elektra intallatiewerken in Katwijk verschillen enorm. De meest voorkomende vraag die we elke dag krijgen, is vooral om te weten hoeveel het gaat kosten als er een elektra monteur langskomt. U begrijpt natuurlijk dat het voor ons niet eenvoudig is om telefonisch een schatting te geven. Vaak weten we niet wat er aan de hand is en is het moeilijk om telefonisch te analyseren. Als u echter beschrijft wat er moet gaan gebeuren, kunnen we een kostenraming geven. Dit is echter een schatting. Elektra installatie Katwijk kan pas echt een prijs geven als we aanwezig zijn en dus weten welke elektrische werkzaamheden u wilt laten uitvoeren.

  Materiaalkosten elektra installatie

  Uitsluitend de beste kwaliteit materialen

  Naast het tarief van de elekta monteur, moet je ook rekening houden met de materiaalkosten. Gemiddeld bestaat de kostprijs van de elektricien voor ongeveer 70% uit de arbeidskosten. De overige 30% gaan naar de materiaalkosten.

  Als jij de elektrawerken in huis laat uitvoeren door een erkende elektra installateur, dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief van 6%. Dan ben je een stuk voordeliger uit dan wanneer je zelf de materialen in de winkel zou kopen tegen het btw-tarief van 21%. Daarnaast is de kwaliteit over het algemeen van de materialen die een erkende installateur gebruikt van een betere kwaliteit als van de bouwmarkten. De gebruikte materiaalkosten worden altijd achteraf in rekening gebracht.

  Vraag vrijblijvend uw elektra installatie offerte.

  Professioneel elektra werkzaamheden laten uitvoeren door Elektra installatie Katwijk WvdH Elektra

  Ons werkgebied


  Elektra installateur Katwijk werkt door geheel Zuid Holland.

  Laat uw Elektra werzaamheden uitvoeren door de specialisten van WvdH Elektra.
  Wij werken bijvoorbeeld in Zoetermeer, Voorburg, Den Haag, Delft, Plaspoelpolder, Leiden, Leidschendam, Noordwijk, Scheveningen, Katwijk, Rijswijk en omgeving

  Wat klanten vertellen over WvdH Elektra

  8 beoordelingen met de hoogste score van 5.0