BEVEILIGING


Wij van WvdH Elektra installeren ook Brandmeldinstallaties en inbraak installaties. Wanneer u zich in uw huis of bedrijfspand bevindt, wilt u ten allertijden zich veilig kunnen voelen. Ook hierbij willen én kunnen wij u helpen. Wij installeren complete brandmeldinstallaties maar ook inbraak installaties. Ook kunnen wij u helpen met een camera installatie. Zo kunt u zien wat er rondom uw huis/pand gebeurd en de beelden opslaan. Zo komt u niet voor nare verrassingen te staan. Daarnaast kan WvdH Elektra ook uw installaties onderhouden. Denk hierbij aan controle van de systemen, zodat deze naar behoren blijven werken.

Wanneer er een brand uitbreekt, is er geen tijd te verliezen. Een tijdige waarschuwing kan veel gevaar en problemen voorkomen. WvdH Elektra helpt u graag aan een passende brandmeldinstallatie om u en uw omgeving een veilig gevoel te geven. Zo zorgen wij ook tevens voor veilige situaties, mocht er een brand ontstaan. Wij kijken naar de mogelijkheden en denken mee met uw wensen.
 
Camerabeveiliging
Wanneer u een huis of pand beveiligt wilt hebben tegen inbrekers of ongewenst bezoek, kan WvdH Elektra u helpen. Iedereen dient zich namelijk veilig te kunnen voelen. Zo kunt u met een gerust hart op pad, wetende dat uw woning en/of pand goed beveiligd is. WvdH Elektra denkt met u mee, denk hierbij aan passende beveiligingssystemen. Zo houden wij het voor u zo veilig mogelijk, en geven wij ongewenst bezoek zo min mogelijk kans!

Soms wilt u kunnen zien wat er rondom uw huis of pand gebeurd. U wilt dan de omgeving kunnen zien en eventuele gebeurtenissen terugzien. Dan biedt een camerasysteem mogelijkheden. De camera’s registeren wat er gebeurd, u kunt de beelden terugzien, live bekijken en opslaan voor gebruik. Zo weet u altijd wat er gebeurd of gebeurd is. Ook kunnen wij u helpen met het onderhoud of eventuele storing in het systeem
BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?

06 4619 9260


WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT VRIJDAG

08:00 - 17:30